Vuosi 2020

Avasimme toimitilan tammikuussa 2020

Kansallisena Lähihoitajapäivänä 27.1. kävimme taasen useissa työpaikoissa onnittelmassa ja tapaamassa yhdysjäseniä, luottamusmiehiä ja jäseniämme!

Ehdokkaat liittokokoukseen ja edustajistoon ao406 Ulla,Margit, Kimmo ja Päivi

Hallituksen jäsenistä olimme ehdokkaina liittokokoukseen /edustajistoon ja liittohallitukseen.

Piirikokous oli 29.2. Jyväskylässä, jonne reissasimme yhdessä piirikokousedustajie kanssa; Taina Salonen, Heini Jokela, Margit Jokinen, Kimmo Ekman, Päivi Houma ja Kimmo Ekman.

  Koronan vuoksi siirtyi kevätkokous- ja liittokokous, mutta osallistuimme myöhemmin liittokokoukseen etänä sekä fyysisesti.  
Tapahtumia ei voitu järjestä mutta onnitteluja saatiin viedä pyöreitä vuosia täyttäneille aktiiveillemme!
Hallituksen jäsen, työsuojeluvaltuutettu ja taloudenhoitaamme Kimmo Ekman keväällä !

Liittokokouksessa olivat Ulla ja Margit ja Ulla valittiin jälleen Superin liittohallitukseen !!

Ulla Tanttu hallituksen vpj sekä liittohallituksen jäsen puolestaan sai myös onnittelut täyttäessään vuosia sysksyllä

Kevätkokous  pidettiin vasta syyskuussa Sammonkatu 3. Lahti, Ravintola Puntari ja kokouskabinetti. Saimme uusia jäseniä hallitukseen; Riitta Keto-Tokoi, luottamusmies Touhula. Jarkko Koiviosto pääluottamusmies Rinnekoti.


uusi neuvottelupöytä hankittiin syksyllä-
Hallitus on kokoontunut omissa tiloissamme syksyn aikana mutta myös etänä, samoin syyskokous pidettiin osin etänä joulukuussa. Hallitus olit Teamsin kautta ja alle 10 henkilöä paikalla Iso-Paavolassa.  Tässä hallitus Iso-Paavolan keittiössäT

Joulukuussa osittain etänä syyskokous.

Koska etätyöskentely ja koronarajoitukset ovat olleet arkipäivää kehitimme kummitiimin ja pidimme jo yhden kummi-illan teams-sovelluksella yhdysjäsenillemme. Kummitiimin jäsenet ovat hallituksen jäseniä ja olemme jakaneet yksityissektorin työpaikat Päijät-Hämeessä kullekin tiimin jäsenelle.  Lähetämme kuukausikirjeet ja tiedotteet jäsenillemme edelleen  ja verkostoidumme jälleen uudella tavalla.